Wordt de gezondheidszorg steeds duurder?

Image

De gezondheidszorg wordt steeds duurder omdat we meer verzorging nodig hebben.Die stelling klopt echter niet en is al eerder weerlegd. De reden is dat er massaal gefraudeerd wordt door de specialisten (1 miljard) en waar er bij de zorgmaatschappijen geen controle is naar de correctheid van de rekening. Op de rekening aantreffen dat je een ziekenhuisopname heb gehad en waar dit niet is gebeurd blijkt geen uitzondering te zijn. Net zozeer dat je dit kenbaar maakt en waar je krijgt te horen dat jij je daar niet druk over hoeft te maken want het wordt toch wel voor je betaald. Zo lekt er veel geld weg. Wil je de zorg goedkoper maken dan is een beter controlle nodig.

Je kan echter ook overwegen om;
Alle zorgmaatschappijen op 1 hoop te gooien. Niet de 43 die we nu hebben met 43 graaiende directies. Maar 1 volksverzekering onder de staat en dus niet privaat. Dat zal al miljarden gaan schelen. (kortom haal de commercie uit de zorg)
We zijn er met dit zorgsysteem finaal ingeluisd door de VVD en het CDA. het zou goedkoper zijn voor ons maar als het niet zo was (zei onze kleine napoleon “Hogevorst”) dan draai ik het terug. Dit systeem is het resultaat van de eeuwige VVD uitspraak “terugtredende overheid” en waar dit vooral bedoeld is om anderen (in dit geval elke maatschappij die zich op de zorg storte) flink te laten verdienen. En hoe verdien je het meest? Door zo weinig mogelijk te vergoeden. Over de vergoedingen gaan de zorgverzekeraars die tevens het adviesorgaan van de regering is en die dat elk jaar vaststelt en waar de voorzitter ené Hans Wiegel is een 1 tweetje op kan zetten met de aan de pluche verslaafde VVD die de zorg domineert.
Ze zouden Wiegel alleen al buiten moeten sluiten voor al dat alles waar hij een flinke vinger in de pap kan steken als
voorzitter Zorgverzekeraars Nederland adviseur VNO-NCW,                                                   lid van curatorium president-commissaris De Meeuw B.V. in Oirschot                      president-commissaris Copaco N.V. in Eindhoven                                                           president-commissaris bij het Nederlands Omroepproductie Bedrijf N.V. (NOB) commissaris bij Van Gansewinkel B.V. in Eindhoven                                                   commissaris bij Arriva Personenvervoer in Heerenveen                                                commissaris H.R. van Triest B.V. in Hoogeveen                                                         commissaris bij Grontmij N.V. in De Bilt                                                                     commissaris bij ABN Amro Bouwfonds N.V.                                                                 commissaris bij (Bols)Wessanen N.V.[4]                                                                        commissaris bij Newconomy/Real Time Company N.V.[4]                                        bestuurslid Stichting Burgers Ergon Holding                                                                 bestuurslid Stichting Administratiekantoor Deerns-groep                                                 voorzitter Centraal Brouwerij Kantoor                                                                                           lid van de Raad van Advies van Deloitte & Touche                                                        vicevoorzitter Stichting Maatschappij, Veiligheid en Politie                                         voorzitter raad van commissarissen CORAM International B.V. in Geldrop
Voorzitter Stichting Obligatiehouders Bouwhuis Vastgoed Apeldoorn. In deze hoedanigheid moet hij op de belangen van 440 beleggers passen, die samen €28 miljoen hebben geïnvesteerd. Hij werd door het blad Quote beschuldigd van vastgoedfraude, waarop hij een kort geding aanspande. Die zaak won hij overtuigend, hoewel later bleek dat er van de inleg van de beleggers niet veel meer over is.
Dit soort figuren moet je bij voorbaat gaan weren, de beide kamers zitten vol met dit soort mensen die meerdere belangen dienen en niet ons belang maar hun eigen belang en waar ze niet voor zijn gekozen.
Idem dito gaat dit op voor de leeftijd waar wij met pensioen zouden mogen. Het is dom gezwets en waar al eerder is gebleken dat er genoeg pensioengelden zijn. Het is de veranderde rekenmethode die men hanteert die er voor zorgt dat we in een tekort geloven.  En hoezo langer werken? Dat is het doel helemaal niet. Langer je bijdrage laten betalen, dat is het doel en waar de onrendabele verliesgevende investeringen weer aangevuld kunnen worden.
Daarbij? Hoezo langer werken? je mag al blij zijn als je boven de 55 jaar een baan bezit en als je die baan bezit dat je deze ook kan houden. Het is er vooral op gericht om langer financieel van je te kunnen profiteren en niets anders. Bij de PVV was 65 jaar ook 65 jaar, tot je stem binnen was. Bij de SP is 65 nog steeds 65 jaar en als de PVV zijn poot stijf had gehouden had dit nog kunnen veranderen maar waar de PVV net zoals elke andere verkiezingsbelofte na je stem gehad te hebben alles overboord gooide voor de macht en waar ze achteraf niets bereikt hebben.
stem verstandig op 12 september en vooral niet strategisch. Een stem op de VVD is er ook 1 op de PVV en andersom. Een stem op het CDA is er ook 1 voor de VVD. De VVD en het CDA zijn de kampioen regeerders en zoeken elkaar altijd op om dit land nog verder in de vernieling te helpen en vooral aan het buitenland te denken met dure buitenlandse missies en vooral het beste jongetje van de klas te zijn.
Ik hoor Rutte steeds weer zeggen, dat een gedoogconstructie de enige mogelijkheid was om tot een regering te komen. Ik hoor hem echter niet vertellen dat dit wel mogelijk was maar waar de VVD dan de formatie uit handen had moeten geven en dit niet deed omdat Rutte MP wilde worden. Daarom kwam er een gedoogpartner en werd de grootste verliezer beloond. Je kan je afvragen of dit wel democratisch was en of  je hier recht deed aan de verkiezingsuitslag in 2010. Ik denk het echter niet en dat Rutte zijn status belangrijker was dan het land.
Ik zal je vast een voorspelling geven bij de debatten die weer komen in aanloop naar 12 september. “Rutte die weer gaat roepen dat wij het staatstekort op orde moeten krijgen om de volgende generatie hier niet mee moeten belasten” Ik ben 2 generaties verder onderhand en waar het staatstekort sinds het kabinet Van Agt/Wiegel (VVD/CDA) met daarna weer vooral CDA en VVD regeringen met 140 miljard is gestegen en waar dit een rekening is tot 2006. Kortom geloof niet wat ze roepen, het leuke pak wat ze aan hebben, de one- liners, de mooie lach, maar lees verkiezingsprogramma’s waar ze echt naar streven. Dat dan nog niet alles 100% zal uitkomen is evident in een coalitie maar je kiest dan wel bewust op een programma en niet op een mannetje of een vrouwtje die daar zich zelf staat te verkopen

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s